Verzending en Bezorging

Wanneer wij je bestelling en betaling op werkdagen voor 16.00 uur ontvangen, verzenden wij je pakket altijd dezelfde dag. (Eventuele uitzonderingen hierop zullen wij altijd telefonisch of per mail melden). Bestellingen die in het weekend geplaatst zijn worden op maandag verstuurd.

Wij streven er samen met PostNL naar om je bestelling binnen 1 werkdag te leveren. Het kan echter voorkomen dat een pakket langer onderweg is.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een mail met daarin de Track & Trace code, waarmee je je pakket kunt volgen. Wanneer je niet thuis bent, kun je na de eerste bezorgpoging met behulp van je Track & Trace code ook zelf bepalen wanneer je pakket opnieuw bezorgd wordt. Ga hiervoor naar de site van PostNL. PostNL zal je pakket 2x aanbieden. Is het niet gelukt het pakket af te leveren dan gaat het naar een afhaalpunt waar het nog 7 dagen blijft liggen.

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland vragen wij je om een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95 per pakket.

Voor zendingen buiten Nederland zijn de verzendkosten vanaf € 10,00. Dit wordt ook aangegeven bij de plaatsing van je bestelling.

Afhalen in de winkel

Je kunt je bestelling ook afhalen in een van onze winkels. Kies tijdens de afronding van je bestelling voor de verzendmethode "afhalen in de winkel". Je betaalt je geen verzendkosten en bepaalt zelf wanneer je je pakket komt ophalen. Als je je order voor 17.00 uur plaatst, dan zorgen wij ervoor dat je bestelling nog dezelfde dag voor je klaarligt!


Nieuwsbrief

Scroll To Top