Bestellen

Hoe bestel ik een artikel online?

Je zoekt online een artikel uit en kiest de juiste maat. Als je een keuze hebt gemaakt plaats je deze in de shoppingbag door op de groene balk "shoppingbag" te klikken. Het artikel zit nu in je shoppingbag. Let op, het artikel is nu nog niet voor je gereserveerd, maar alleen verplaatst naar je shoppingbag.

Als je klaar bent met winkelen kun je door rechtsboven op de button "shoppingbag" klikken je bestelling controleren. In deze fase kun je nog wijzigingen aanbrengen.

Ben je met alles tevreden, dan ga je verder om je bestelling definitief te plaatsen. Wanneer je beschikt over inloggevens dan is het handig om deze bij de hand te houden. Heb je nog geen inloggegevens? Registreer je dan eerst zodat wij altijd beschikken over de juiste klantinformatie. Tevens bespaart dit veel tijd voor je volgende bestelling omdat jouw persoonlijke gegevens bewaard blijven.

Hoe rond ik mijn bestelling af?

Om je bestelling af te ronden dien je al je persoonlijke gegevens in te voeren. Ons systeem begeleidt je hier gemakkelijk doorheen. Wanneer je de stappen doorlopen hebt en alle gegevens zijn ingevoerd kom je bij het betalingsproces.

Betalen

Betalen kun je bij ons op 3 manieren:

Ideal

Met Ideal kun je veilig en gemakkelijk online betalen via je eigen bank. De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN Amro Bank, ASN Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, KNAB, Regiobank, Tridos Bank en Van Lanschot Bankiers.

PayPal

Als je kiest voor PayPal, kun je snel en veilig met creditcard betalen. Via de website van PayPal meld je je eenmalig aan voor een account, een volgende keer hoef je alleen maar in te loggen. Bovendien biedt Paypal je aankoopbescherming.

Vooruitbetaling

Je kunt vooruit betalen door middel van een bankoverschrijving. Wij sturen je een bevestigingsmail met daarin het te betalen bedrag, het ordernummer en bankrekeningnummer. Wij verzoeken je het bedrag over te maken onder vermelding van het ordernummer. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, verzenden wij je bestelling zo snel mogelijk.


Nieuwsbrief

Scroll To Top