Over Lia Staring

Toen ik 30 jaar was, had ik een droom. Een droom waarin kinderen de mooiste, beste en vrolijkste schoentjes droegen. Helaas waren de schoenen in Nederland vooral saai en donker. Toen ik een leegstaand pand ontdekte in hartje Den Bosch wist ik dan ook: hier maak ik mijn droom werkelijkheid.

Dus begon het avontuur. Ik ging op zoek naar een fabriek die de schoenen maakte die ik voor ogen had. In Portugal vond ik deze. Al keek de eigenaar wel even raar op toen ik de schoenen in het knalgroen, blauw en paars wilde hebben. Ik haalde de schoentjes naar Nederland en wist de zaak om te toveren tot de eerste echte kinderschoenenwinkel van Nederland.

De kleurrrijke schoenen uit Portugal waren een regelrecht succes. De bladen stonden voor de deur om de unieke muiltjes te zien. Vanuit heel Nederland kwamen mensen speciaal naar Piccolino voor de prachtige collecties en de geweldige service. Er stonden rijen voor de winkel en dat was niet voor niets: Piccolino bleef verassen met steeds weer nieuwe modellen, kleuren en materialen uit heel Europa.

Hoewel de kinderschoenenbranche niet de makkelijkste is, heb ik door 100% inzet en mijn passie voor het vak mijn droom waar kunnen maken. Zo ook toen ik een aantal jaar geleden een tweede zaak opende met accessoires, dames en –herenschoenen. De liefde voor mijn winkels is voelbaar. Kom het ontdekkken bij Piccolino en Lia Staring!


Nieuwsbrief

Scroll To Top