Alles van Julie Dee

Julie Dee

Een hip italiaans merk, van stoere bikerboot tot elegante lange laarzen. Hoge schoenen met gespen en natuurlijk mogen slangenprint en kroko niet ontbreken in de zomercollectie 2016-2017. Alle modellen van de beste kwaliteit leer en suède.

Prachtige dameschoenen van Julie Dee


De Julie Dee collectie


Het hippe Italiaanse merk Julie Dee is voor vrouwen die op zoek zijn naar chique, maar toch vlotte en moderne, schoenen en accessoires voor een aantrekkelijke prijs. Alle modellen van Dit merk zijn gemaakt met mooie materialen en hebben een perfecte pasvorm.


Dit schoenenmerk heeft zeer draagbare schoenen met een hip ontwerp verkrijgbaar in warme kleuren die goed passen bij deze zomer.


Van stoere bikerboot tot elegante lange laarzen. Hoge schoenen met gespen en natuurlijk mogen slangenprint en kroko niet ontbreken in de voorjaarscollectie 2016-2017. Alle modellen van de beste kwaliteit leer en suède.


Julie Dee Online bestellen


Natuurlijk kun je de dameschoenen van Julie Dee op de webshop van Piccolino / Lia Staring online bestellen. De schoenen van dit mooie merk worden gratis verzonden!Laars van het hippe Italiaanse merk Julie Dee

Meer
Filteren op:
Bezig met ophalen van Filter opties...

Nieuwsbrief

Scroll To Top